Kontaktirajte nas 051/545-790
pezic.webshop@gmail.com

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Sigurno plaćanje

Visa MasterCard Discover Maestro Diners Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay™ - Web Studio payment gateway
Marine Cool Fix 5/1

Marine Cool Fix 5/1

Razni pribor

Kataloški broj: 610934

Cijena za webshop (MPC):

714.98 kn

PRIMJENA

Koristi se za čišćenje korita plovila, propelera, kormila, pumpi, cjevovoda i slično. Koristi se u razrijeđenom stanju  na brodovima od polimernih materijala, a budući da ima kvalitetan antikorozivni aditiv može se koristiti i na metalnim površinama uz ograničeno vrijeme djelovanja.

NAČIN UPOTREBE

Sredstvo se razrijeđuje s vodom u omjeru 1:4  do 1:10 i nanosi se na površinu koja se čisti na više mogućih načina: špricanjem u obliku spreja, pomoću valjka za bojenje, četke, spužve ili na neki drugi pogodan način. 

Ostavi se da djeluje 20 – 30 minuta i nakon toga se ispire vodom.

Ostaci onečišćenja odstrane se pomoću strugalice ili visokotlačnog perača.

MJERE ZAŠTITE

Posebne informacije o proizvodu vezano za sastav i odgovarajuće mjere za zbrinjavanje nalaze se u Sigurnosno-tehničkom listu.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Izgled bezbojna do blago žuta Metoda
Gustoća (20oC) 1.14 – 1.17 g/cm3 ASTM D 1298
pH < 0,5 ASTM D 1287
Topivost u vodi potpuna

ROK TRAJANJA

Neograničen u normalnim uvjetima skladištenja.

Ova web stranica koristi kolačiće (en. cookies) kako bi omogućili pravilnu funkcionalnost web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom korištenja stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite "Slažem se" ukoliko više ne želite vidjeti ovu obavijest.